A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великочернігівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Нижньотеплівської громади

Рішення сільської ради №7/24 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з правом передачі у приватну власність орієнтованою площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства на території Великочернігівської сільської ради в межах населеного пункту села Велика Чернігівка»

Кількість переглядів: 212
Скликання: 7 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 18.12.2019
Номер документу: 7/24
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з правом передачі у приватну власність орієнтованою площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства на території Великочернігівської сільської ради в межах населеного пункту села Велика Чернігівка
Прикріплені файли:

 

                                                      УКРАЇНА

Великочернігівська сільська рада

Станично-Луганського району, Луганської області

7 сесія  VII скликання 

                       Р І Ш Е Н Н Я                    №  24

 від 18 грудня  2019 року                                                   с. Велика Чернігівка

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою                                               щодо відведення земельної ділянки  з правом передачі                                                                      у приватну власність орієнтованою площею  2,0000 га                                                                для ведення  особистого селянського господарства                                                                          на території   Великочернігівської сільської ради в                                                                      межах населеного  пункту села Велика Чернігівка                

                      Розглянувши заяву  Букрєєвой  Юлії Сергіївни, від 6.12.2019 р. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з правом передачі у власність орієнтованою площею  2,0000га для ведення особистого селянського господарства,  який  мешкає за адресою: с. Велика Чернігівка вул. Родіонова,  буд.35, керуючись  ст.ст.12, 121,122,118 п.6,116  Земельного кодексу України»,  згідно п.6 до розділу ІІ Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної і комунальної власності» від 14.03.2013 року №  233-VІІ,  Закону України «Про земельний кадастр»,  ст. 26 п. 34  Закону України „ Про місцеве самоврядування”,  Великочернігівська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Букрєєвій Юлії Сергіївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у контурі     № 351   в межах населеного пункту села Велика Чернігівка Великочернігівської сільської ради з правом передачі у приватну  власність орієнтованою площею  2,0000га для ведення особистого селянського господарства , яка  мешкає за адресою: с. Велика Чернігівка, вул. Родіонова, буд..35 .
  2. Зобов’язати гр. .Букрєєву Юлію Сергіївну  замовити розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у контурі № 351 в межах населеного пункту села Велика Чернігівка Великочернігівської сільської ради з правом передачі у приватну власність орієнтованою площею  2,0000га для ведення особистого селянського господарства, в землевпорядній організації, яка має ліцензію на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону та сертифікованих інженерів – землевпорядників.
  3. Проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки   в межах населеного пункту села Велика Чернігівка Великочернігівської сільської ради з правом передачі у власність орієнтованою площею 2,0000га для ведення особистого селянського господарства, надати на затвердження до Великочернігівської сільської ради,  після отримання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.
  4. Контроль  за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, комунальної власності, житлово – комунального господарства.                

 

 

Голова сільської ради                                               Юрій КЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора