Великочернігівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Нижньотеплівської громади

Рішення сільської ради №7/8 «Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Великочернігівської сільської ради»»

Кількість переглядів: 185
Скликання: 7 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 18.12.2019
Номер документу: 7/8
Назва документу: Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Великочернігівської сільської ради»
Прикріплені файли:

Тризуб

                                                        Україна

Великочернігівська сільська рада

Станично-Луганського району Луганської області

7 сесія  VII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

Від 18  грудня   2019 року                                                      №  8

          Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Великочернігівської сільської ради»

     Керуючись ст.ст.10, 213.1.9, 215.3.10 Податкового кодексу України, п.24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська  рада , ВИРІШИЛА:

1. Встановити на території Великочернігівської сільської ради акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території сільської ради.

           2. Встановити на 2020 рік для підакцизних товарів, реалізованих відповідно до підпункту 213.1.9, пункту 213.1 статті 213 Податкового Кодексу, ставку податку у відсотках від вартості (з податком на додану вартість), у розмірі 5 відсотків .

3. Відповідальність за порушення даного рішення наступає у відповідності до глав 11 та 12  Податкового кодексу України.

   4. Секретарю сільської ради Ільченко С.І.   здійснити  оприлюднення даного рішення  шляхом  розміщення  на стенді сільської ради.

        5. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2020 року.

 

   6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

   Голова сільської ради                                                                 Юрій КЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора