A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великочернігівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Нижньотеплівської громади

Рішення сільської ради №6/10 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної частки (паю), розташованої на території Великочернігівської сільської ради за межами населеного пункту села Велика Чернігівка»

Кількість переглядів: 205
Скликання: 7 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 20.11.2019
Номер документу: 6/10
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної частки (паю), розташованої на території Великочернігівської сільської ради за межами населеного пункту села Велика Чернігівка
Прикріплені файли:

                                                                                         

                                                        УКРАЇНА

Великочернігівська сільська рада

Станично-Луганського району, Луганської області

6 сесія  VII скликання 

                          Р І Ш Е Н Н Я                    №  10

 від 20 листопаду  2019 року                                           Велика Чернігівка

Про надання дозволу на розробку технічної документації                                                                          із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) в натурі                                                            (на місцевості) меж земельної  частки (паю), розташованої                                                                          на території   Великочернігівської сільської ради  за межами                                             населеного   пункту села Велика Чернігівка

                

                      Розглянувши заяву  Томішиній Любові Олексіївни   від 16.10.2019 р. власниці сертифікату ЛГ № 0162094 на право на земельну частку (паю) ріллі реформованого КСП ім.. Леніна, яка має намір оформити право власності на земельну частку (паю) ріллі,  у відповідність до Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрощення в Україні» від 10 липня 2018 року № 2498- VІІІ, «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) від 05.06.2003 року №899 –І V, «Про Державний земельний кадастр»,  та  враховуючи матеріали топографогеодезічних робіт з Технічної документації зі складання державних актів на право приватної власності на землю власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) земель КСП ім.. Леніна Станично – Луганського району Луганської області, затвердженої розпорядженням голови Станично – Луганської РДА від 04.01.2005 року №9 , керуючись  ст. ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій»,  ст. 26 п. 34 Закону України „ Про місцеве самоврядування в  Україні ”, Великочернігівська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати гр. Томішиній Любові Олексіївні дозвіл на розробку технічної документації,  власниці сертифікату ЛГ № 0162094 на право на земельну частку (паю) із земель реформованого КСП ім.. Леніна, розташованої за межами населеного пункту на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується у Великочернігівської сільської раді  Станично – Луганського району Луганської області на ділянці № 262 площею 6,4400га згідно схеми поділу земель колективної власності реформованого КСП ім. Леніна.
  2. Розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної частки (паю) сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва замовити в землевпорядній організації, яка має ліцензію на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону та сертифікованих інженерів – землевпорядників.
  3. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва надати н а затвердження до Великочернігівської сільської ради, згідно п.6 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» , Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» після отримання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.
  4.  Контроль  за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, комунальної власності, житлово – комунального господарства.                

 

 

 

 

 

 

          Голова Великочернігівської сільської ради                        Юрій КЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора