A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великочернігівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Нижньотеплівської громади

Рішення сільської ради №6/9 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Михайлову Анатолію Миколайовичу з правом передачі у власність орієнтовною площею 1,0 га для ведення особистого селянського господарства на території Великочернігівської сільської ради в межах населеного пункту села Велика Чернігівка»

Кількість переглядів: 172
Скликання: 7 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 20.11.2019
Номер документу: 6/9
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Михайлову Анатолію Миколайовичу з правом передачі у власність орієнтовною площею 1,0 га для ведення особистого селянського господарства на території Великочернігівської сільської ради в межах населеного пункту села Велика Чернігівка
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

Великочернігівська сільська рада

Станично-Луганського району, Луганської області

6 сесія  VII скликання

                           Р І Ш Е Н Н Я                    №  9

 

 від 20 листопаду  2019 року                               Велика Чернігівка

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою                                               щодо відведення земельної ділянки Михайлову Анатолію                                Миколайовичу  з правом передачі у власність орієнтовною                                            площею 1,0га  для ведення особистого селянського господарства                                                                          на території Великочернігівської сільської ради в межах                                            населеного  пункту села Велика Чернігівка

                   

                      Розглянувши заяву  Михайлова Анатолія Миколайовича, від 15.10.2019 р. , який  зареєстрований  за адресою: Луганська обл., Станично – Луганський р – н,  с. Велика Чернігівка, вул. Садова,4  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з правом передачі у власність орієнтованою площею 1,0га ,  для ведення особистого селянського господарства у контурі №  814,947, керуючись  ст.ст.12, 121,122,118 п.6,116  Земельного кодексу України, згідно п.6 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» , Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності » , Закону України «Про земельний кадастр» , ст. 26 п. 34 Закону України „ Про місцеве самоврядування”,  Великочернігівська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати гр. Михайлову Анатолію Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  за рахунок сільськогосподарських угідь - пасовищ  у контурах № 814,947 в межах населеного пункту села Велика Чернігівка Великочернігівської сільської ради з правом передачі у приватну власність орієнтованою площею 1,0000га для ведення особистого селянського господарства,  який зареєстрована за адресою: Луганська обл., Станично – Луганський р – н, с. Велика Чернігівка, вул. Садова,4 .
  2. Зобов’язати гр.  Михайлова Анатолія Миколайовича замовити розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  за рахунок сільськогосподарських угідь – пасовища у контурах № 814,947  в межах населеного пункту села Велика Чернігівка Великочернігівської сільської ради з правом передачі у приватну власність орієнтованою площею 1,0га для ведення особистого селянського господарства, у проектній землевпорядній організації .

 

  1. При розробці проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із складу земель загального користування за рахунок сільськогосподарських угідь - пасовищ у контурах № 814,947  в межах населеного пункту села Велика Чернігівка Великочернігівської сільської ради з правом передачі у власність орієнтованою площею 1,0га для ведення особистого селянського господарства, площу земельної ділянки уточнити.
  2.   Контроль  за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, комунальної власності, житлово – комунального господарства.                

 

 

 

 

 

          Голова Великочернігівської сільської ради                        Юрій КЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора