A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великочернігівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Нижньотеплівської громади

Рішення сільської ради №6/7 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної частки (паю), розташованої на території Великочернігівської сільської ради за межами населеного пункту села Верхньобогданівка»

Кількість переглядів: 190
Скликання: 7 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 20.11.2019
Номер документу: 6/7
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної частки (паю), розташованої на території Великочернігівської сільської ради за межами населеного пункту села Верхньобогданівка
Прикріплені файли:

 

                                                        УКРАЇНА

Великочернігівська сільська рада

Станично-Луганського району, Луганської області

6 сесія  VII скликання 

                               Р І Ш Е Н Н Я                    №  7

 

 від 20 листопаду 2019 року                               Велика Чернігівка

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації                                                                          із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) в натурі                                                            (на місцевості) меж земельної  частки (паю), розташованої                                                                          на території   Великочернігівської сільської ради  за межами                                             населеного   пункту села Верхньобогданівка

                   

                      Розглянувши заяву  Ребровій Світлани Михайлівни   від 26.07.2019 р. власниці сертифікату ЛГ № 0031406  на право на земельну частку (паю) ріллі реформованого КСП  «Червоний Прапор»,  яка має намір оформити право власності на земельну частку (паю) ріллі,  у відповідність до Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрощення в Україні» від 10 липня 2018 року № 2498- VІІІ, «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) від 05.06.2003 року №899 –І V, «Про Державний земельний кадастр»,  та  враховуючи матеріали топографогеодезічних робіт з Проекту  землеустрою щодо організації території 555-ти земельних часток (паїв) КСП «Червоний Прапор» Станично – Луганського району Луганської області, погоджений   розпорядженням голови Станично – Луганської РДА від 17.01.2005 року № 19 , керуючись  ст. ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій»,  ст. 26 п. 34 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Великочернігівська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Ребровій Світлані Михайлівні  дозвіл на розробку технічної документації,  власниці сертифікату ЛГ № 0031406  на право на земельну частку (паю) із земель реформованого КСП  «Червоний Прапор», розташованої за межами населеного пункту села Верхгьобогданівка на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується у Великочернігівської сільської раді  Станично – Луганського району Луганської області на ділянці № 7 площею  6,4600га згідно схеми поділу земель колективної власності реформованого КСП «Червоний Прапор».
  2. Розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної частки (паю) сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва замовити в землевпорядній організації, яка має ліцензію на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону та сертифікованих інженерів – землевпорядників.
  3. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва надати н а затвердження до Великочернігівської сільської ради, згідно п.6 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» , Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» після отримання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.
  4. Контроль  за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, комунальної власності, житлово – комунального господарства.                

        

          Голова Великочернігівської сільської ради                        Юрій КЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора