A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великочернігівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Нижньотеплівської громади

Рішення сільської ради №6/2 «Про списання кредиторської заборгованості»

Кількість переглядів: 335
Скликання: 7 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 20.11.2019
Номер документу: 6/2
Назва документу: Про списання кредиторської заборгованості
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

Великочернігівська сільська рада

Станично-Луганського району, Луганської області

6 сесія  VII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

20 листопада  2019 року                      Велика Чернігівка                   № 2

 

Про списання кредиторської

заборгованості

 

   Відповідно до даних бухгалтерського обліку в меморіальному ордеру № 6 – накопичувальній відомості за розрахунками з іншими кредиторами обліковуєть кредиторська заборгованість Великочернігівської сільської ради перед ТОВ « Луганське енергетичне об’єднання » у вигляді оплати послуг в сумі 241,45 грн.

   Заборгованість в сумі 241,45 грн. виникла з укладеного між сторонами договору про надання послуг відключення від електромереж та повторного підключення споживача-юридичної особи № 01/09 від 01.09.2016 року.

    Вказана сума зареєстрована та взята на облік управлінням Державної казначейської служби України в Станично-Луганському районі Луганської області згідно штампам управління від 01 вересня 2016 р. на перелічених рахунках.

    ТОВ « Луганське енергетичне об’єднання » мала юридичну адресу у м. Луганськ, кВ.Гайового,35а. тобто на території, на якій згідно з розпорядженням КМУ № 1085-р від 07.11.2014 р. органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження. Це тягне неможливість здійснення витрат з бюджетів всіх рівнів, включаючи місцеві бюджети.

     Відповідно до Пост КМУ № 447 від 06.07.2016р. « Питання проведення розрахунків за спожиту електричну енергію з постачальником електричної енергії  ТОВ « Луганське енергетичне об’єднання » під час проведення розрахунків сплачувати цьому підприємству дозволено лише за спожиту електроенергію , оплата послуг до цього не входить.

      Вказана обставина родить неможливим погашення оплати послуг на користь ТОВ « Луганське енергетичне об’єднання».

     Строк позовної давності про оплату послуг  строком три роки сплинув 01.09.2019р.  ТОВ « Луганське енергетичне об’єднання» судовий позов до Великочернігівської сільської ради не подавало.

       На підставі ст..26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст..10 Закону України « Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні»,ч. 7 розділу 111 Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України № 879 від 02.09.2014р. сесія Великочернігівської сільської ради

ВИРІШИЛА :

  1. Списати кредиторську заборгованість в сумі 241,45 грн. яка виникла перед ТОВ « Луганське енергетичне об’єднання згідно договору про надання послуг  № 01/09 від 01.09.2016р.
  2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради  з питань фінансів бюджету планування соціально-економічного розвитку , інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

 

 

Голова Великочернігівської сільської ради                                Юрій КЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора